Inspiratie
Sharing is Caring
Eten klaar maken is zoveel leuker als je het achteraf kan delen met anderen. Tijdens de Week van de Smaak laten we de meest solidaire kant van onszelf naar boven komen en delen we onze spijzen. Je zal er ongetwijfeld niet alleen de eter, maar ook jezelf gelukkig mee maken.
VEGGIE VREUGDE
Laat je smaakpapillen verassen, verwen jezelf en anderen met gezonde gerechten en geniet van de heerlijke reis die vegetarisch eten te bieden heeft. Van hartige stoofschotels tot verleidelijke salades en exotische gerechten uit de hele wereld. Bereid samen met je gezin een heerlijke vegetarische maaltijd en geniet van het koken
TIPS VOOR BIBS
De wereld van vegetarische gerechten bloeit en biedt eindeloze mogelijkheden voor smaakvolle maaltijden. Voor wie op zoek is naar nieuwe culinaire avonturen, zijn er talloze inspirerende kookboeken beschikbaar. Enkele aanraders zijn: "Low carb, lekker en snel" Julie Van Den Kerkchove "No meat. No nonsense" Paul Florizoone "Een kookboek" Seppe Nobels
SMAAKVOL LEREN
De week van de smaak is het perfecte moment om leerlingen kennis te maken met de kunst van het bakken. Het heeft educatieve voordelen, tijdens het bakken komen verschillende vakken aan bod. Wiskunde wordt geoefend door het meten en wegen van ingrediënten, terwijl chemie tot leven komt wanneer leerlingen zien
FAVORIET GERECHT
De Week van de Smaak is de hoogmis van de culinaire cultuur. Doe daarom jezelf een plezier en gun je een culinair geluksmomentje met je favoriet gerecht. Zin om je favoriet gerecht te delen? Deel het op sociale media en vergeet ons niet te taggen! #weekvandesmaak