Inspiratie | Week van de Smaak
 

Sharing is Caring

Eten klaar maken is zoveel leuker als je het achteraf kan delen met anderen. Tijdens de Week van de Smaak laten we de meest solidaire kant van onszelf naar boven komen en delen we onze spijzen.  Je zal er ongetwijfeld niet alleen de eter, maar ook jezelf gelukkig mee maken.

 

Je persoonlijk geluksmomentje

De Week van de Smaak is de hoogmis van de culinaire cultuur. Doe daarom jezelf een plezier en gun je een culinair geluksmomentje.  Zin om je geluksmomentje te delen? Stuur je foto naar info@weekvandesmaak.be  We plaatsen de leukste foto's op onze sociale media! 

 

Guilty pleasure

Iedereen heeft ze wel, die producten of gerechten waarvan je wel weet dat ze niet zo heel veel bijdragen aan je gezondheid, maar die je toch wel heel lekker vindt. Doe daarom jezelf een plezier tijdens de Week van de Smaak en gun je jouw favoriete guilty pleasure, waar je

 

Koffietafel met koekjes

Organiseer een gezellige koffietafel en nodig je leden uit om hun allerlekkerste zelfgemaakte koekjes mee te brengen.   Niet alleen kan je samen genieten van al dat lekkers, de verhalen over hoe je de lekkernijen gemaakt hebt zorgen voor een ideaal gespreksonderwerp. 

 

Tips voor Bibs

Ook voor bibliotheken schuilen er mogelijkheden om Week van de Smaak boeiend en smaakvol te maken.  Organiseer een lezing of laat de bezoekers kennis maken met (kook)boeken waarbij samen eten centraal staat.  We denken hierbij onder meer aan: Niet iedereen kan een bizon schieten: waarom de wereld om zeep gaat