TIPS VOOR BIBS
De wereld van vegetarische gerechten bloeit en biedt eindeloze mogelijkheden voor smaakvolle maaltijden. Voor wie op zoek is naar nieuwe culinaire avonturen, zijn er talloze inspirerende kookboeken beschikbaar. Enkele aanraders zijn:
- "Low carb, lekker en snel" Julie Van Den Kerkchove
- "No meat. No nonsense" Paul Florizoone
- "Een kookboek" Seppe Nobels
- "Blauw's Veggie Kitchen" Joke Boon (Engelstalig)
- "Kruiden in tuin & keuken" Lode Claus, Michiel Van Colenberghe, Kris Jacobs
- "De beste groenterecepten van Pascale" Pascale Naessens
- "Het vegan bakboek" Marieke Wyns
- "Repeat" Antoinette Hertsenberg
- "Every Day Vegan in 30 minuten" Lenna Omrani
- "Easy Wins" Anna Wins (Engelstalig)
- "Budget Vegan in 30 minuten" Saskia Sidey
- "Vegan Toko" Milou van der Will
- "Naar een vegan wereld" Tobias Leenaert
- "Emma gaat vega" Josh Lacey